Market Roundup: Bitcoin Nästan till $ 58.000

  • Bitcoin nästan på $ 58.000.
  • Rep. Warren Davidson öppnar igen samtal för Token Taxonomy Act.
  • IoTex har nästan 300% stigning.

Bitcoin höll fast på torsdagen i sin slitbana mot $ 60.000. Detta, på klackarna av flera inköp av DEX-investeringar på flera miljoner dollar. Tether klagade tillbaka och sparkade DOT ner till sjätte plats.

Bitcoin är grundat på en episk löpning eftersom globala värdepappersföretag för digitala tillgångar fortsätter att köpa in. Med stimuluskontroller runt hörnet ser Bitcoin ut som redo att nå sin prisprognos på 60 000 dollar.

XRP förblir i topp 10, en nedgång på 2,7% idag, följt nära av Uniswap, som såg en 13% ökning på 7 dagar.

NFTs Still the Talk of Town

NFT: er går ingenstans. Efter dagens auktionsförsäljning av Beeple, som stängdes till $ 69 miljoner, verkar det som om alla lanserar tokens. Under de senaste månaderna sprängde NFT-communityn för digital konst ut på scenen och skapade nya intäktsströmmar för artister. Kändisar som Mark Cuban skapar till och med gifs av sig själva, listar dem som NFT och räknar in vinsten.

Nya samtal om kryptoreglering

Rep. Warren Davidson (R-OH) har öppnat dörren för nya diskussioner om hans signatur Token Taxonomy Act. Pressmeddelandet kommer i ett avgörande ögonblick då Bitcoin dominerar DeFi-världen. Information från utgåvan säger:

För närvarande skapar ett lapptäcke av lagar och förordningar förvirring och till och med fientlighet mot olika blockchain-företag. Utan en fungerande federal regleringsstruktur tar många företag och företagare sina företag utomlands där tydligare och vänligare lagar har etablerat blomstrande blockchain-ekonomier.

Marknadsintresset för kryptovalutor och blockchain-teknik har fortsatt att växa eftersom vissa kryptovalutor har haft en högkonjunktur i hela coronaviruspandemin och eftersom Biden-administrationen överväger huruvida de fortsätter att reglera privata digitala plånböcker som har startats av Trump-administrationen.

IoTeX (IOTX) Hits All Time High

IoTex samarbetade nyligen med Amazon Web Services Partner Network (APN) för att hantera molnlagring och back-end-teknik för UCam i Kina. Sedan deras samarbete har IoTex varit i brand och nått sin högsta nivå den 12 mars.

IoTex gör fantastiska saker. Enligt deras webbplats:

IoTeXs uppdrag är att möjliggöra ett gränslöst ekosystem där människor och maskiner kan interagera med garanterat förtroende, fri vilja och integritet. Vi ser för oss en framtid där användare, inte institutioner, har fullständig kontroll över sina enheter och data. Inga påträngande annonser eller övervakning, bara integritet och sinnesro. Vi kallar denna vision Internet of Trusted Things.