Chainalysis udvider tilstedeværelsen i APAC som svar på KuCoin-hack

Men det er fortsat uklart, hvor KuCoin faktisk har hovedkontor.

 

Chainalysis, et stort globalt kryptokurrencyanalysefirma, udvider sin tilstedeværelse på verdensplan for at omfatte flere jurisdiktioner til sine kryptoundersøgelser.

Chainalysis, der leverer tjenester til føderale agenturer som Internal Revenue Service og FBI, lancerer nye kontorer i Singapore og Tokyo for bedre servicekunder i Asien-Stillehavsområdet, meddelte virksomheden den 27. september.

 

Ved at oprette de to nye kontorer fordobler Chainalysis sin forpligtelse til fuldt ud at støtte lokale kryptovirksomheder, offentlige agenturer og finansielle institutioner. De nye kontorer vil fungere som knudepunkter til salg, professionel efterforskningstjeneste og træning, sagde virksomhedens repræsentant. Ulisse Dell’Orto, administrerende direktør for APAC hos Chainalysis, flytter til Singapore for at stå i spidsen for de nye operationer som administrerende direktør for APAC.

 

Meddelelse om nyhederne på Twitter fremhævede Chainalysis, at de nye kontorer i APAC vil fungere som et vigtigt sted for lokale kryptoundersøgelser. Virksomheden har tilsyneladende til hensigt at undersøge nøje $ 200 millioner hack af KuCoin-kryptobørs, der angiveligt har hovedkontor i Singapore. Chainalysis tweeted:

 

KuCoin-hack er endnu en ex, at krypto-udvekslinger, retshåndhævelse og finansielle institutioner over hele verden har brug for efterforskning og overholdelsesværktøjer. Vi er begejstrede for at annoncere nye kontorer i Singapore og Tokyo til bedre servicekunder i APAC. ”

Som tidligere rapporteret af Cointelegraph sagde KuCoin i 2018, at det havde hovedkontor i Singapore. KuCoin er dog ikke licenseret i Singapore og indgav ikke ansøgning til Monetary Authority of Singapore – som er forpligtet til at operere lovligt i landet. Det er fortsat uklart, hvor KuCoins hovedkvarter faktisk er. KuCoins virksomhedsprofil siger, at det „opererer i Seychellerne.“

 

Chainalysis reagerede ikke straks på Cointelegraphs pressehenvendelse. Denne artikel vil blive opdateret i afventning af nye oplysninger fra firmaet.