BITCOIN IS 45% GESTEGEN SINDS DE HALVERING: IS ER MEER WINST OP KOMST?

  • Bitcoin heeft de afgelopen maanden extreem goed gepresteerd, ondanks de sombere macro-economische vooruitzichten.
  • Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, handelt BTC voor $12.400, een stijging van ongeveer 4% in de afgelopen 24 uur.
  • Dit is het hoogste bedrag dat de cryptocurrency dit jaar heeft verhandeld.
  • Dit laatste been hoger betekent dat sinds de blokbeloning begin mei is gehalveerd, Bitcoin bijna 50% heeft gewonnen.
  • Hoewel het kan worden gezegd dat deze stap niet werd gekatalyseerd door de halvering, wordt er meer voordeel verwacht.
  • Analisten richten zich voor het eerst op $14.000, waarbij er belangrijke weerstand ligt vanaf 2018 en 2019.
  • Dan, zouden zij moeten een beweging aan hoogtepunten van alle tijden of dichtbij alle tijden moeten richten.

 

BITCOIN HEEFT 45% GEWONNEN SINDS DE HALVERING

 

De Bitcoin-blokbeloning die eerder dit jaar werd gehalveerd, was voor velen in de crypto-ruimte een anti-klimatologische gebeurtenis. Eigenlijk, na de halvering, stortte de prijs van de leidende cryptocentrische munt in omdat investeerders vermoedelijk dachten dat dit een „verkoop van het nieuws„-gebeuren was.

Bitcoin heeft zich sindsdien echter massaal hersteld. Zoals Michael Goldstein al aangaf, heeft de leidende cryptocurrency sinds het legendarische evenement ongeveer 44% gewonnen ten opzichte van de dollar.

Dit maakt Bitcoin Code een van de best presterende macro-activa sinds de blokbeloning gehalveerd is.

Het is belangrijk om op te merken dat het onmogelijk is om te kwantificeren hoeveel effect de halvering heeft gehad op de prijsactie van Bitcoin. Toch verwachten analisten meer voordeel voor deze ontluikende markt.

 

BTC HEEFT NOG MEER VOORDEEL: ANALISTEN

 

Coincident Capital, een crypto-centric hedge fund, gelooft dat er weinig weerstandsrisico’s zijn tot 13.800 dollar. Het fonds wordt geleid door Bryce Gilleland, Wen Hou en Sunil Shah, die allemaal ervaring hebben met het verhandelen en analyseren van cryptocurrencies, samen met verschillende corporate rollen.

Er is echt niet veel weerstand boven 12k #bitcoin. De volgende is 13.8K, piek van de vorige high, dan ATH.

Mike Novogratz van Galaxy Digital richt zich ook op de regio rond de 14.000 dollar. De voormalige Goldman Sachs partner en Wall Street veteraan merkte eerder deze maand op dat Bitcoin waarschijnlijk naar dat niveau zal gaan vanwege de „liquiditeitspompen“ van de centrale banken.

Zoals eerder gemeld door de Bitcoinist is Novogratz een voorstander van het sentiment dat het drukken van geld de rente en de waarde voor BTC opdrijft.

In termen van een macro-schaal, blijven er analisten die een beweging naar de $20.000 all-time high en daarna, waarschijnlijk tot zes cijfers, in de gaten houden.

Neem het voorbeeld van de pseudonieme analist „PlanB“, die een van de grootste promotors van de halvering is geweest. Zijn controversiële stock to flow-model voorspelt dat de prijs van Bitcoin 100.000 dollar zal bereiken tegen het einde van december 2021. Een rally naar dat niveau van de huidige prijs van 12.400 dollar zou neerkomen op een beweging van 700%.